Olivia

Wie ben ik?

Ik ben gepassioneerd door persoonlijke groei en ontwikkeling, het onderscheid kunnen en durven maken van wat er zich afspeelt in mijn hoofd, en wie ik in essentie ben. 

Ik heb een heel lange tijd een pad bewandeld waar ik pure identificatie was met mijn gedachten, overtuigingen, emoties en noem maar op. Dat heeft me zo ongelooflijk veel leed bezorgd, ik was een slachtoffer van het leven, dat met mij maar zijn gang ging. Ik wist niet dat ik zélf verantwoordelijkheid kon nemen over mijn acties en mijn gedachten en gevoel. Tot ik op het pad kwam van bewustwording. Wauw, wat een eye opener dat was! Ik besefte dat ik een KEUZE had, om los te komen van alles waar ik me mee geïdentificeerd had, dat ik niet was wie ik DACHT te zijn. Dat bracht en brengt nog steeds een enorme vrijheid met zich mee.

Doorheen mijn processen ontdek ik, elke dag weer opnieuw, dat het steeds angst is dat me weerhoudt te groeien. Wanneer angst in onze schaduw leeft, dan beheerst het onze keuzes en acties de hele dag door. Ik geloof er in dat via een eenvoudige tool angst kan ontmaskerd worden en we zo zélf terug regie in handen kunnen nemen van ons leven.  

In het licht van mijn eigen ervaringen voel ik een heel sterke passie om ook jou te begeleiden van hoofd naar hart, om je ook te laten ervaren hoeveel meer je bent dan wat je van jezelf maakt. 
Wat een ongelooflijk potentieel je met je mee draagt. 

Ik volgde in 2018 een opleiding aan de gezondheidsschool als life – en bewustzijnscoach, dit bracht een eerste basis maar ik miste de diepgang. 
In 2021 volgde ik de training als bewustzijnscoach aan de creative consciousness Academy. Deze gaf me de diepgang waar ik naar verlangde, én de inzichten om coachen als een manier van leven te omarmen.
Momenteel ben ik in aanloop naar mijn examen, waardoor ik héél graag nog coach aan een lager tarief. 

Wat deze opleiding me het meest bracht waren de vele inzichten in mezelf en mijn schaduwkanten, en hoe deze bewust te benaderen.
De rijkdom anderen te ondersteunen in hun persoonlijk proces.
Het is prachtig om volledig present daar te mogen zijn voor ALLEN, om getuige te mogen zijn én een ondersteunende factor te kunnen spelen in de groei van anderen.

Is dit niet wat we allemaal nodig hebben? Dat luisterende oor, die ondersteuning, onvoorwaardelijke aandacht en liefde. Het vervult me dat ik waarde kan geven en een steen bijdragen aan een bewustere wereld, aan liefdevolle mensen in die in hun pure potentieel en kracht leven.