Over mij...

Ik ben Olivia Poppe,
gepassioneerd door persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik hou van de uitdaging het onderscheid te kunnen (en durven) maken van wat er zich afspeelt in mijn hoofd, wat ik aanleerde, en wie ik in essentie ben. 

 

Ik heb een heel lange tijd een pad bewandeld waar ik pure identificatie was met mijn gedachten, overtuigingen, emoties, enz…
Dat heeft me zo ongelooflijk veel leed bezorgd. Ik was een slachtoffer van het leven, dat met mij maar zijn gang ging. Ik wist niet dat ik zélf verantwoordelijkheid kon nemen over mijn acties en wat ik dacht en voelde. Tót ik op het pad kwam van bewustwording. Wauw, wat een eye opener dat was! Ik besefte dat ik een KEUZE had, om los te komen van alles waar ik me mee geïdentificeerd had, dat ik niet was wie ik DACHT te zijn. Dat bracht en brengt nog steeds een enorme vrijheid met zich mee.

Doorheen mijn processen ontdek ik, elke dag weer opnieuw, dat het steeds angst is dat me weerhoudt te groeien. Wanneer angst in onze schaduw leeft, dan beheerst het onze keuzes en acties de hele dag door. Ik ben er van overtuigd dat wanneer we bewust leren kijken naar onze angst, en de factoren die deze in stand houden, we zo zélf terug regie in handen kunnen nemen van ons leven.  

In het licht van mijn eigen ervaringen voel ik een heel sterke passie om ook jou te begeleiden van hoofd naar hart, om je ook te laten ervaren hoeveel meer je bent dan wat je van jezelf maakt. 
Wat een ongelooflijk potentieel je met je mee draagt. 

Ik volgde in 2018 een opleiding aan de gezondheidsschool als life – en bewustzijnscoach, dit bracht een eerste basis maar ik miste de diepgang. 
In 2021 volgde ik de training als bewustzijnscoach aan de creative consciousness Academy. Deze opleiding gaf me de diepgang waar ik naar verlangde, én de inzichten om coachen als een manier van leven te omarmen.

Wat deze opleiding me het meest bracht waren de vele inzichten in mezelf en mijn schaduwkanten, en hoe deze bewust te benaderen. Alsook de rijkdom die schuilt in het ondersteunen van anderen in hun persoonlijk groeiproces.
Ik ben zó graag dat luisterende oor, die ondersteuning, onvoorwaardelijke aandacht en liefde.

Het vervult me dat ik waarde kan geven en een steen bijdragen aan een bewustere wereld, aan liefdevolle mensen in die in hun pure potentieel en kracht leven.